075 615 03 14 info@wessels-bv.nl

Calculator / werkvoorbereider FT

 

Wessels Installatietechniek B.V.

Wij zijn een jong, dynamisch, groeiend en ambitieus bedrijf die op zoek is naar versterking!

De organisatie heeft, mede door de, korte lijnen en laagdrempeligheid een fijne collegiale werksfeer. Wij verrichten onze werkzaamheden zowel in de utiliteit- als in de particuliere sector.

 

Wie zoeken wij?

Wil jij onderdeel worden van een hecht en klein team en samenwerken met collega’s die altijd voor je klaar staan? Zoek jij een fijne werkplek waar je jezelf verder kunt ontwikkelen en jouw talent wordt gewaardeerd? Beschik je over een relevante opleiding in de installatietechniek? Heb je minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie? Heb je een dienstverlenende instelling en goede sociale vaardigheden? Beschik je over rijbewijs B? Wil jij professioneel met W techniek bezig zijn, werken aan bijzondere projecten en spreekt het je aan om lopende werken te begeleiden en te adviseren.

Dan zoeken wij jou!

 

Wat ga je doen?

Als calculator / werkvoorbereider calculeer en ontwerpt je W installaties, aan de hand van bestekken, tekeningen en of wensen van de opdrachtgever. Als vakbekwaam persoon controleer je de kwaliteit van jouw werkzaamheden en verwerk je de wensen van de klant in een calculatie en denkt altijd na over de haalbaarheid, veiligheid, gezondheid en het milieu op de werkplek. Je bent daarbij nauwkeurig, alert en efficiënt. Je denkt met de opdrachtgever mee en probeert altijd een verantwoorde oplossing te vinden voor het vraagstuk of probleem. Je bent een aanspreekpunt voor de klant en je collega monteurs.

 

Wat bieden wij?

Een leuke afwisselende en verantwoordelijke fulltime baan. Moderne, representatieve en veilige werkkleding. Een smartphone of tablet. Salaris en arbeidsvoorwaarden op basis van CAO klein metaal.

 

Interesse?

Mail een motivatiebrief en je CV naar linda@wessels-bv.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 075-6150314.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vraag hier direct offerte aan!

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Of heb je een vraag ? Wij  bellen of mailen je graag meer informatie.

12 + 3 =

en wij doen ook

 

   Centrale verwarming

   Service & onderhoud

   Onderhoudscontract

   Vloerverwarming

   Radiatoren

   Waterontharding

   Spoelen cV

   Gas en Waterleiding

  Riolering

   Camera inspectie

   Hemelwaterafvoer

   Ventilatie

   Sanitair

Contact 

Wessels Installatietechniek
Rosbayerweg 3
1521 RW Wormerveer

075 615 03 14
info@wessels-bv.nl

     

   

Copyright © 2020 - Wessels B.V.

storingdienst