075 615 03 14 info@wessels-bv.nl

Radiatoren

 

Het vervangen van een radiator kan om diverse redenen nodig zijn. Uw verwarming is bijvoorbeeld verouderd of beschadigd. Tevens kan een extra radiator voor meer warmte zorgen. Wanneer de radiator vervangen moet worden, kunt u Wessels Installatietechniek inschakelen. Hierdoor weet u zeker dat uw radiator op de juiste wijze wordt vervangen en voorkomt u problemen. Wessels Installatietechniek heeft veel ervaring met het plaatsen van radiatoren en kan dit op een snelle en vakkundige wijze voor u verzorgen. Wilt u een radiator plaatsen of een verouderde radiator vervangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Keuze radiator

Radiatoren zijn verkrijgbaar in alle mogelijke maten en modellen. Het belangrijkste is natuurlijk dat de radiatoren aan de capaciteit van de te verwarmen ruimte voldoen. Hierdoor creëert u een aangename temperatuur. Daarnaast wilt u natuurlijk dat de radiatoren passen bij uw interieur. Wessels Installatietechniek adviseert u graag bij de keuze van een geschikte radiator. Daarnaast kunnen wij voor u de desgewenste radiator plaatsen en eventueel de oude radiator vervangen.

Vraag hier direct offerte aan!

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Of heb je een vraag ? Wij  bellen of mailen je graag meer informatie.

4 + 14 =

en wij doen ook

 

   Centrale verwarming

   Service & onderhoud

   Onderhoudscontract

   Vloerverwarming

   Radiatoren

   Waterontharding

   Spoelen cV

   Gas en Waterleiding

  Riolering

   Camera inspectie

   Hemelwaterafvoer

   Ventilatie

   Sanitair

Contact 

Wessels Installatietechniek
Rosbayerweg 3
1521 RW Wormerveer

075 615 03 14
info@wessels-bv.nl

     

   

Copyright © 2020 - Wessels B.V.

storingdienst