075 615 03 14 info@wessels-bv.nl

Spoelen centrale verwarmingssysteem

 

Spoelen houdt uw installatie in een goede conditie

Duurzaamheid gaat een steeds belangrijkere rol spelen bij gezinnen en levert op termijn alleen maar voordelen op. Hierbij is het spoelen van een de centrale verwarming een voorbeeld, dat door Installatiebedrijf Wessels Installatietechniek, dat erkend is door InstallQ kan worden uitgevoerd. Het laten spoelen van een centrale verwarming levert u een groot aantal kostenbesparende voordelen op, die ook nog eens goed zijn voor uw leefomgeving.

 

Periodiek uw CV installatie spoelen

Het periodiek spoelen van uw CV installatie zorgt ervoor dat deze in goede conditie blijft. Onderzoeken hebben aangetoond, dat in de loop der tijd door verhitting van het water allerlei chemische reacties tussen uw buizen, radiatoren en zuurstof plaatsvinden. Ook de kwaliteit (hardheid) van het water, minuscule klei- en zandkorreltjes en laskorreltjes zorgen voor vuil en aanslag waardoor de buizen en radiatoren van uw CV installatie gedeeltelijk verstopt kunnen raken. Dan hebben we het nog niet eens over mechanische problemen als het vastlopen van de CV pomp en andere kostbare onderdelen van uw Centrale Verwarming. U kunt dit eenvoudig voorkomen door uw centrale verwarming te laten spoelen.

 

Groot aantal voordelen centrale verwarming spoelen

Het advies is dat u eens in de 5 jaar uw centrale verwarming laat spoelen. Dat levert u onder meer de volgende kostenbesparende voordelen op:

  • Het rendement van uw verwarming neemt toe tot wel 40%
  • Het energieverbruik van uw verwarmingsinstallatie daalt fors
  • De kans op storingen is vrijwel verwaarloosbaar
  • Uw CV installatie gaat veel langer mee

Vraag hier direct offerte aan!

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Of heb je een vraag ? Wij  bellen of mailen je graag meer informatie.

5 + 10 =

en wij doen ook

 

   Centrale verwarming

   Service & onderhoud

   Onderhoudscontract

   Vloerverwarming

   Radiatoren

   Waterontharding

   Spoelen cV

   Gas en Waterleiding

  Riolering

   Camera inspectie

   Hemelwaterafvoer

   Ventilatie

   Sanitair

Contact 

Wessels Installatietechniek
Rosbayerweg 3
1521 RW Wormerveer

075 615 03 14
info@wessels-bv.nl

     

   

Copyright © 2020 - Wessels B.V.

storingdienst