075 615 03 14 info@wessels-bv.nl

Riolering

Ontstoppen

 

Afvoer verstopt?

Wanneer uw afvoer verstopt is kan dit nare geurtjes en vervelende ongemakken veroorzaken. Wacht daarom niet te lang met actie ondernemen en laat uw riool ontstoppen. Een verstopping kan verschillende oorzaken hebben. Een verouderd rioolsysteem kan leiden tot verstoppingen net zoals slecht aangelegde rioleringen, wortelgroei, aankoeken van vet, aankoeken van zeepresten, haren, teveel toiletpapier, toilet vochtigheidsdoekjes of hygiënedoekjes of het verkeerd gebruiken van ontstoppingsmiddelen. Een ontstopte afvoer is vrij makkelijk te herkennen, het water loopt niet meer goed weg, u heeft last van rioolstank en de gootsteen of andere afvoeren geven borrelende geluiden af. Door snel in actie te komen voorkomt u vervelende ongemakkelijk.

 

Ontstoppen

Wessels Installatietechniek heeft professionals in dienst als het gaat om ontstoppen. Ons personeel heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan en uw wensen staan daarom voorop. Ook werken zij met geavanceerde apparatuur waardoor zij snel de verstopping kunnen opsporen. Wanneer de verstopping eenmaal is opgespoord kunnen zij deze ontstoppen en vervolgens kijken zij naar hoe eventuele ontstoppingen in de toekomst voorkomen kunnen worden. Vermoedt u een ontstopping of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op en wij zullen u verder helpen.

Camera inspectie

 

Wat is een camera inspectie?

In alle gevallen is de oorzaak van problemen met uw riolering snel en effectief op te sporen. In sommige gevallen is de oorzaak direct met het oog zichtbaar, bijvoorbeeld bij een verstopte afvoer. In andere gevallen, bijvoorbeeld bij stankoverlast, kan met een rookgenerator al snel de zwakke plek worden gevonden. Als de problemen met de riolering een diepere oorzaak hebben, kan Wessels Installatietechniek uitkomst bieden met een zogenaamde camera inspectie van uw rioleringsstelsel.
Camera inspectie is een techniek waarbij met een camera het rioleringsstelsel in wordt gegaan om een duidelijk beeld te krijgen van de status van uw riolering. Hierdoor kan een gedetailleerd beeld worden verkregen van alle mogelijke mankementen in uw riolering.

 

Wat kan een camera inspectie voor u betekenen?

Met behulp van een camera inspectie kan Wessels Installatietechniek een visuele inspectie uitvoeren. Hiermee kunnen de dieper gelegen delen van uw riolering in beeld worden gebracht zonder dat hier onnodig sloop- en graafwerk voor verricht hoeft te worden. Na deze visuele inspectie kunnen wij u een vrijblijvende offerte aanbieden. Op deze manier kunt u voordelig en snel van uw rioolproblemen worden afgeholpen.

Ook kan met geavanceerde camera’s een verregaand onderzoek van uw rioleringsstelselplaatsvinden. Nadat dit onderzoek deskundig bekeken is, wordt een advies uitgebracht door onze vaklieden. In sommige gevallen kan dit advies bestaan uit een aanpassing van uw rioleringsstelsel ofwel een vernieuwing van een onderdeel ervan. Indien reparatie of vernieuwing noodzakelijk is, wordt door Wessels Installatietechniek een vrijblijvend gespecificeerd voorstel gedaan om voor de lange termijn onnodige kosten en overlast te voorkomen. In andere gevallen kan met een periodieke reiniging worden volstaan.

Vraag hier direct offerte aan!

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Of heb je een vraag ? Wij  bellen of mailen je graag meer informatie.

4 + 13 =

en wij doen ook

 

   Centrale verwarming

   Service & onderhoud

   Onderhoudscontract

   Vloerverwarming

   Radiatoren

   Waterontharding

   Spoelen cV

   Gas en Waterleiding

  Riolering

   Camera inspectie

   Hemelwaterafvoer

   Ventilatie

   Sanitair

Contact 

Wessels Installatietechniek
Rosbayerweg 3
1521 RW Wormerveer

075 615 03 14
info@wessels-bv.nl

     

   

Copyright © 2020 - Wessels B.V.

storingdienst