075 615 03 14 info@wessels-bv.nl

Gas & Waterleiding

 

Bij gas- en waterleidingen denken we aan de verbindingen tussen de gas- en watermeter en de tappunten in uw woning. Het spreekt voor zich dat deze leidingen aan een hoge kwaliteit moeten voldoen.

Wessels Installatietechniek maakt uitsluitend gebruik van Kiwa en Giveg gekeurd leidingmateriaal en fittingen. Aanleg van leidingwerk gebeurt aan de hand van de daarvoor geldende kwaliteitsnormen en –voorschriften. Bovendien waarborgen wij kwaliteit ook door het tracé van het leidingwerk en de keuze voor het leidingmateriaal (koper of kunststofbuis) steeds vooraf met u te bespreken, om zo aan uw verwachtingen te kunnen voldoen. Die afstemming geldt ook voor bijvoorbeeld de exacte hoogte en posities van de tappunten. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

 

Waterleidingen en legionellapreventie

Bij waterleidingen is legionellapreventie heel belangrijk. Legionellabesmetting, met gevaar voor de veteranenziekte, komt namelijk nog regelmatig voor. Het is dus noodzakelijk om uw waterinstallatie goed te beschermen tegen deze bacterie.

Vanzelfsprekend neemt Wessels Installatietechniek bij het ontwerpen en monteren van de waterleiding in uw woning deze normen streng in acht. Ook voor een legionella beheersplan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Keuring gasinstallatie

De eigenaar van een woning moet er voor zorgen dat de woning over veilige binnenhuisinstallaties beschikt. In het verleden was de inspectie van installaties in woningen en bedrijfspanden een verantwoordelijkheid van de nutsbedrijven. Sinds de liberalisering van de energiemarkt, is deze taak vervallen.

Als gecertificeerd gastechnisch installateur meent Wessels Installatietechniek dat het wenselijk is de gasinstallatie regelmatig op veiligheid te controleren. Ook voor keuring van de gasinstallatie in uw woning zijn wij u graag van dienst. Omdat wij van een praktische aanpak houden kan dit bijvoorbeeld – tegen een geringe meerprijs – eenvoudig gecombineerd worden met een onderhoudsbeurt aan uw gastoestel.

Vraag hier direct offerte aan!

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Of heb je een vraag ? Wij  bellen of mailen je graag meer informatie.

4 + 10 =

en wij doen ook

 

   Centrale verwarming

   Service & onderhoud

   Onderhoudscontract

   Vloerverwarming

   Radiatoren

   Waterontharding

   Spoelen cV

   Gas en Waterleiding

  Riolering

   Camera inspectie

   Hemelwaterafvoer

   Ventilatie

   Sanitair

Contact 

Wessels Installatietechniek
Rosbayerweg 3
1521 RW Wormerveer

075 615 03 14
info@wessels-bv.nl

     

   

Copyright © 2020 - Wessels B.V.

storingdienst