075 615 03 14 info@wessels-bv.nl

Vloerverwarming

 

Welke soorten watergedragen vloerverwarming zijn er?

Bij vloerverwarmingssystemen wordt onderscheid gemaakt tussen hoog- en laagtemperatuursystemen en systemen die gebruik maken van blok- of stadsverwarming. Hierbij blijft het principe van stralingswarmte hetzelfde, maar het verschil zit in de temperatuur van aanvoerwater vanuit de primaire warmtebron.

Bij laagtemperatuursystemen wordt over het algemeen gebruik gemaakt van open verdelers waarbij het aangevoerde water vanaf de warmtebron direct de vloer in wordt gelaten. Bij hoogtemperatuursystemen en stadsverwarming wordt het aanvoerwater door de verdeler gemengd met het retourwater van het vloervloerverwarmingssysteem om de juiste temperatuur voor de vloer te verkrijgen

 

Voordelen van vloerverwarming

Vergeleken met conventionele wandradiatoren bieden vloerverwarmingssystemen u veel voordelen, omdat vloerverwarming gebruik maakt van stralingswarmte. Dit zorgt ervoor dat u een ruimte als prettig warm ervaart bij een lagere luchttemperatuur dan bij traditionele verwarmingssystemen en daarnaast kunt u met vloerverwarming geld besparen op energiekosten.

Vraag hier direct offerte aan!

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Of heb je een vraag ? Wij  bellen of mailen je graag meer informatie.

13 + 6 =

en wij doen ook

 

   Centrale verwarming

   Service & onderhoud

   Onderhoudscontract

   Vloerverwarming

   Radiatoren

   Waterontharding

   Spoelen cV

   Gas en Waterleiding

  Riolering

   Camera inspectie

   Hemelwaterafvoer

   Ventilatie

   Sanitair

Contact 

Wessels Installatietechniek
Rosbayerweg 3
1521 RW Wormerveer

075 615 03 14
info@wessels-bv.nl

     

   

Copyright © 2020 - Wessels B.V.

storingdienst