075 615 03 14 info@wessels-bv.nl

Ventilatie

 

Isoleren is goed, maar ventileren moet!

Ventileren is belangrijk om het klimaat in uw woning gezond te houden. Nieuwe huizen zijn vaak zo goed geïsoleerd dat de kosten voor verwarming tot een minimum beperkt worden. Een goede isolatie heeft echter ook gevolgen voor uw ventilatie. Hoe beter de isolatie, hoe slechter de ventilatie. Frisse buitenlucht heeft immers geen kans meer om binnen te komen.

Goede ventilatie is noodzakelijk om vocht en schadelijke stoffen af te voeren. Onvoldoende ventilatie is bijna altijd de oorzaak van vochtproblemen, zoals schimmel.

Wessels Installatietechniek levert systemen voor het verwarmen, koelen, filteren, bevochtigen en ontvochtigen van de lucht. Daarbij houden we continu de vochtbalans en luchtkwaliteit in de gaten.

 

Mechanische ventilatie

Voorkom vocht-, schimmel- en gezondheidsproblemen door mechanische ventilatie te laten installeren. Ventielen, die zijn aangesloten op luchtkanalen en een speciale ventilator, zuigen vervuilde lucht constant af in uw keuken, badkamer en toilet. Wilt u ook een ventilatiesysteem laten installeren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Installatie ventilatiesysteem

Door de goede isolatie van nieuwe woningen is er van natuurlijke ventilatie nauwelijks meer sprake. Voor een gezond klimaat is goed ventileren wel erg belangrijk. Een mechanisch ventilatiesysteem is hiervoor een uitstekende oplossing. U kunt kiezen voor een systeem dat alleen de vuile lucht afvoert of voor een warmte terugwin installatie, waarbij de afgevoerde lucht gebruikt wordt voor de verwarming van uw woning. Daarnaast wordt er dan ook frisse lucht toegevoerd. Welk ventilatiesysteem de juiste is voor u, vertellen we u graag in een vrijblijvend gesprek. Vervolgens zorgt Wessels Installatietechniek voor een professionele en vakkundige installatie.

 

Onderhoud mechanische ventilatie

Na verloop van tijd verzamelen vuil en stof zich in de ventielen, waardoor een goede werking belemmerd wordt. Het systeem zal onnodig veel energie gebruiken en vuile lucht wordt niet meer goed afgezogen. Daarom is het belangrijk regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Maak gerust een afspraak voor het reinigen van de luchtkanalen, motor en afzuigers. Bovendien stellen we de installatie indien nodig weer goed af. U kunt ook kiezen voor een onderhoudscontract.

Vraag hier direct offerte aan!

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een offerte op maat. Of heb je een vraag ? Wij  bellen of mailen je graag meer informatie.

8 + 13 =

en wij doen ook

 

   Centrale verwarming

   Service & onderhoud

   Onderhoudscontract

   Vloerverwarming

   Radiatoren

   Waterontharding

   Spoelen cV

   Gas en Waterleiding

  Riolering

   Camera inspectie

   Hemelwaterafvoer

   Ventilatie

   Sanitair

Contact 

Wessels Installatietechniek
Rosbayerweg 3
1521 RW Wormerveer

075 615 03 14
info@wessels-bv.nl

     

   

Copyright © 2020 - Wessels B.V.

storingdienst