075 615 03 14 info@wessels-bv.nl

VERWARMING

Een behaaglijk binnenklimaat is niet alleen afhankelijk van een goede verwarmingsinstallatie, maar ook van de isolatie en ventilatie. Wessels installatietechniek kijkt naar het complete plaatje. Wij zorgen ervoor dat u een aangename, constante temperatuur in huis of uw kantoorpand krijgt. Ook op het gebied van verwarming wordt duurzaamheid steeds belangrijker.

Bij verwarmingssystemen geïnstalleerd door Wessels staat energiezuinigheid en efficiëntie voorop. Afhankelijk van het soort woning of bedrijfspand zijn er verschillende mogelijkheden dit te realiseren. Bij een verwarmingsplan is het van belang dat de warmtevoorziening wordt afgestemd op de manier waarop ruimtes gebruikt worden. In verschillende ruimtes is een andere temperatuur gewenst, en de ene ruimte wordt meer gebruikt dan de ander. Geen huis of pand is hetzelfde en daarom is een verwarmingsplan altijd maatwerk. Wessels Installatietechniek kan geheel vrijblijvend met u meedenken in een strategisch verwarmingsplan. Voor een vrijblijvend inventarisatie- en adviesgesprek kunt u ons altijd bellen of mailen: info@wessels-bv.nl


Verwarming tip:
Door het inregelen van uw bestaande installatie kunt u energie besparen. Zet uw CV-water temperatuur op 50 graden, de CV-pomp op continu en pas geen nachtverlaging toe om zo optimaal rendement te creëren. Blijft het op deze manier behaaglijk warm, dan behoort een warmtepomp tot een goede mogelijkheid om uw huis te verduurzamen.

Bent u benieuwd welke CV-ketel er voor u geschikt is? Maak dan vrijblijvend een afspraak: Bel: +31 (0)75-615 0314 of mail naar info@wessels-bv.nl

CV VERWARMING / CV KETEL

SERVICE & ONDERHOUD

VLOERVERWARMING

RADIATOREN

Wessels installatietechniek

Wessels is dè duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor installaties van badkamers, toiletten, boilers, centrale verwarming, maar ook voor WTW-, regeltechniek- en airconditioninginstallaties is Wessels uw installateur.

 Wij bieden service en onderhoud voor alle installaties die wij leveren en monteren. Wij beschikken over een flexibel team voor het oplossen van storingen .

en wij doen ook

 

   Centrale verwarming

   Service & onderhoud

   Onderhoudscontract

   Vloerverwarming

   Radiatoren

   Waterontharding

   Spoelen cV

   Gas en Waterleiding

  Riolering

   Camera inspectie

   Hemelwaterafvoer

   Ventilatie

   Sanitair

VRAAG OFFERTE AAN

Bent u op zoek naar een betrouwbare installateur en wilt u vakkundigheid en kwaliteit?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een offerte op maat.

3 + 4 =

Contact 

Wessels Installatietechniek
Rosbayerweg 3
1521 RW Wormerveer

075 615 03 14
info@wessels-bv.nl

     

   

Copyright © 2020 - Wessels B.V.

storingdienst