075 615 03 14 info@wessels-bv.nl

DUURZAAM

 

Wessels vindt voor u een oplossing als het gaat om optimaal duurzaam installeren. De wereld om ons heen is aan het veranderen. Duurzame installatietechniek is hierin niet meer weg te denken. Wessels installeert warmtepompen, zonnepanelen én ventilatiesystemen met warmterugwinning. Ons uitgangspunt hierbij is om uw energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Zo is dit niet alleen goed voor het milieu, maar ook op langere termijn voor uw portemonnee.

Wij snappen dat u misschien denkt, waar moet ik beginnen? Wessels denkt graag met u mee om uw woning of kantoorpand zo milieubewust en energiebesparend te maken. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Voor een vrijblijvend inventarisatie- en adviesgesprek kunt u ons altijd bellen: +31 (0)75-615 0314 of mailen: info@wessels-bv.nl

Duurzaamheid tip
Wist u dat er subsidies en energiebespaarleningen bestaan om de verduurzaming van uw woning of bedrijfspand te financieren? De regering stimuleert zowel zakelijk als particulieren om te investeren in duurzame oplossingen. Ook voor deze informatie kunt u terecht bij Wessels. Wij kunnen u hierin begeleiden en ontzien tegen een kleine vergoeding. Dit hoeft u pas af te dragen als u in aanmerking komt voor deze regeling (no cure no pay).

WARMTEPOMP INSTALLATIE

WARMTE TERUG WINNiNg

ZONNEPANELEN

Wessels installatietechniek

Wessels is dè duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor installaties van badkamers, toiletten, boilers, centrale verwarming, maar ook voor WTW-, regeltechniek- en airconditioninginstallaties is Wessels uw installateur.

 Wij bieden service en onderhoud voor alle installaties die wij leveren en monteren. Wij beschikken over een flexibel team voor het oplossen van storingen .

en wij doen ook

 

   Centrale verwarming

   Service & onderhoud

   Onderhoudscontract

   Vloerverwarming

   Radiatoren

   Waterontharding

   Spoelen cV

   Gas en Waterleiding

  Riolering

   Camera inspectie

   Hemelwaterafvoer

   Ventilatie

   Sanitair

VRAAG OFFERTE AAN

Bent u op zoek naar een betrouwbare installateur en wilt u vakkundigheid en kwaliteit?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een offerte op maat.

10 + 14 =

Contact 

Wessels Installatietechniek
Rosbayerweg 3
1521 RW Wormerveer

075 615 03 14
info@wessels-bv.nl

     

   

Copyright © 2020 - Wessels B.V.

storingdienst