075 615 03 14 info@wessels-bv.nl

KOELING

Met de recente duurzame ontwikkelingen zijn woningen en bedrijfspanden steeds vaker goed geïsoleerd. Hierdoor stijgt de vraag naar verkoeling en ventilatie. De buitenlucht heeft immers geen kans meer om naar binnen te komen. Terwijl dit juist zo belangrijk is. De lucht in huis of in een bedrijfspand raakt op allerlei manieren vervuild. We ademen, drogen de was, koken en in sommige huizen wordt nog gerookt. Vervuilde lucht is slecht voor de gezondheid en kan allergische reacties veroorzaken.

Wessels Installatietechniek zorgt voor een prettig binnenklimaat. Denk bijvoorbeeld aan een WTW of airconditioning gecombineerd met zonnepanelen. De warme lucht van buiten wordt dan gekoeld en de ruimte in geblazen. De panelen zetten overdag energie om die de installatie gebruikt om het koelproces in gang te zetten. Dit zorgt voor een prettige binnentemperatuur en klimaat. Zo hebben wij nog wel een aantal duurzame oplossingen. Bent u benieuwd hoe wij het klimaat in uw situatie kunnen verbeteren? Voor een vrijblijvend inventarisatie- en adviesgesprek kunt u ons altijd bellen: +31 (0)75-615 0314 of mailen naar info@wessels-bv.nl

Wil je een airconditioning laten plaatsen door een vakkundig installatiebedrijf? Maak dan kennis met Wessels Installatietechniek. Wij hebben een tal aan jaren ervaring in het leveren, installeren en onderhouden van airco’s. Wij werken alleen met goed opgeleide en ervaren monteurs en wij zijn op de hoogte van alle eisen die worden gesteld aan de installatie van een airco.

AIRCONDITIONING

VENTITLATIE

KOUD WATERINSTALLATIE

Wessels installatietechniek

Wessels is dè duurzame totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor installaties van badkamers, toiletten, boilers, centrale verwarming, maar ook voor WTW-, regeltechniek- en airconditioninginstallaties is Wessels uw installateur.

 Wij bieden service en onderhoud voor alle installaties die wij leveren en monteren. Wij beschikken over een flexibel team voor het oplossen van storingen .

en wij doen ook

 

   Centrale verwarming

   Service & onderhoud

   Onderhoudscontract

   Vloerverwarming

   Radiatoren

   Waterontharding

   Spoelen cV

   Gas en Waterleiding

  Riolering

   Camera inspectie

   Hemelwaterafvoer

   Ventilatie

   Sanitair

VRAAG OFFERTE AAN

Bent u op zoek naar een betrouwbare installateur en wilt u vakkundigheid en kwaliteit?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een offerte op maat.

4 + 10 =

Contact 

Wessels Installatietechniek
Rosbayerweg 3
1521 RW Wormerveer

075 615 03 14
info@wessels-bv.nl

     

   

Copyright © 2020 - Wessels B.V.

storingdienst